Vad man hinner med på två veckor.

Nu är det ju ingen skillnad. Alltså, jag skriver en gång i månaden. Fast detta upphåll beror på frånvaro, icke tillgång till nät och allmän lathet.

Kom precis hem från jobbet. Övertiden räknas in, en del ska köpa sommardäck, andra ska köpa cykel till sitt barn och jag bara cashar in för skojs skull, för att jag inte hade annat att göra och för att det var skönt att mjukstarta efter ledigheten.

För två veckor sedan befann jag mig Varberg. Möte (låter viktigt). Nordiskt instrumentmöte, hur låter det då?

I flera veckor har jag vetat detta, ändå gör jag det katastrofala misstaget ur tjejsynpunkt att jag missar totalt när vi ska åka.
Jag trodde vi skulle fara tisdag morgon. Måndag morgon bränner jag och bilpoolen förbi min kollega som ska med mig, hon står och väntar på sin skjuts med en RESVÄSKA framför fötterna.

Fan.

Jag fattar direkt vad felet är, masar mig in på jobbet och kollar mailen. Jodå, vi ska åka måndag lunch. Great, lånar Jauns bil och åker hem och packar, åker till Varberg med migrän.
Summan av detta är trots allt att det var väldigt trevligt där, maten var god och hotellsängen skön!
Hem onsdag eftermiddag i snöblask.

Några timmar senare kommer jag hem, BYTER resväska och åker ner till Kalmar. Där hämtar jag Matilda, låter henne packa en väska, säger att vi ska på girlcamp i Fittja i en vecka. Fattar inte hur hon kan gå med på detta?
Åker samma väg som för några timmar innan fast åker lite längre upp, till landvetter, till flygplanen, till utlandet.

Jag har länge funderat på detta. Överraska mina systrar med en resa. För att jag inte alltid är den lättaste systern att ha att göra med (typ muta) och bara för att göra en kul grej ihop.
Nu föll Emelie bort pga arbete men Matilda följde med i alla fall.

Vi drog iväg med en längtan av värme och sol. En simpel restresa för inga pengar alls egentligen. Mot Fuerteventura.
Visste ingeting om ön, sån är jag. Allt löser sig bara man har tak över huvud och en liten peng med sig.

Flygresan gick ok trots 6 spädbarn ombord. Detta ämne blir ett annat blogginlägg.

Kommer ner lagom trötta efter att ha varit vakna ett dygn typ. Det regnar.
Vaknar dagen efter, det regnar och åskar.

Börjar kännas att mina tre böcker inte kommer räcka hela resan om man ska ligga inne och läsa hela dagarna.

Vi bodde fint, i en liten bungalow. Vi sprang in och ut allt eftersom vädret vände. regn och sol avlöste varandra men jag är ändå nöjd. Fick lite färg, fick liugga i en solstol och svettas lite så man blir påmind om vad som komma skall här hemma. Snart sommar!

Här ligger jag och tjurar på vår uteplats.
-När nästa regn kommer ska jag fan inte gå in!
Jag stod ut i en minut.

Matilda och jag bojkottade smink hela veckan. Vi tittade på varandra och sa- ska du sminka dig? Nä.... kom fram till att killarna inte är kräsna på ön. Alltså inte illa menat mot matilda men man har ju varit snyggare. Jag har ändå trillat ur den där kategorin "potentiellt ligg" Jag är 31 år.

Sjukt bra vecka, bästa resesällskapet. Det är så himla lätt allting. Aldrig nåt tjafs, inga konstigheter. Vi bara var och var nöjda med det.
Inte en enda festkväll hade vi. Vi gick och la oss som två nunnor kl 22.00.


Här har vi en C-kändis. Ser ni vem?

Som vanligt brände matilda sig, det brukar vara tradition när vi är iväg.



Ena kvällen kräktes hon, nästa kväll var det min tur. Jag KAN inte lämna landet utan att bli sjuk. Nu är det konstaterat och jag får vara glad så länge jag inte avlider av alla åkommor.
Detta förstörde absolut inte vår semester men matilda kommer inte kunna äta pasta på ett tag och jag kommer undvika kinamat.


Nu vill jag resa igen! Stor risk föreliggar att det blir Barbados om några veckor!!

Resa är det bästa som finns...

/Haua



RSS 2.0