Babyboomen!

Jag kan få bannor för detta inlägg och vill nån mamma inte visa sin ögonsten här så tar jag bort ok?

Måste ju bara visa samlingen nya individer som kommit.


En liten söt Anton som jag hälsade på häromdagen och jag tyckte vi klickade. Han grät inte när han såg mig utan log. Så söt. Man blev helt pirrig.



Liten men tuff, lille söte Leo har gjort entre! Han kom fel år men vad gör väl det? Vill man ut tidigt så vill man!
Han har bjudit mig på kalas, dags för namngivning och det ser jag fram emot! Vad önskar sig lille pojken? Mamman? Nån?



Var i Uppsala och hälsade på en söt Olle och ett fan till bloggen! Mörk bild men här tittar Olle och jag på tv, såklart det ska vara dämpad belysning när man har mys! Olle gillar mat väldigt mycket och har en mamma som lärt sig vad alla hans ljud och skrik betyder. Mäkta impad av detta!




Sist och minst är Niliah. En liten docka som vi hann hälsa på innan Afrika. Så liten ,så näpen och söt så man fick handsvett.




Vid påsk träffar jag denna prins! Världens goaste Wilton som kommer vara stora killen mot sist jag såg honom. Då hade han klänning, blev döpt och sen lät han alla leka med honom en hel dag. Det hade han inget emot, tvärtom. Det kom massa dregel av välbehag kan jag tro. Leenden också.

Massa grattis till alla mamas and papas där ute. Det är fantastiskt roligt att träffa alla godingar!


Hallå, får vi gå ut nu?

Avslutar inlägget med mina barn. Miffie och Muffie.

/Haua

Ruinens brant.

Mars månad är snart till ända (butt).

Jag inledde månaden ganska starkt med baluns, GaRaGeRoCk! Alla skulle vara klädda i vitt var tanken med en del männsikor hade misslyckats med denna klädkod totalt. Att komma i rött linne och svarta jeans är i mina ögon ett hån mot de som arrangerar. Vitt linne och svarta jeans, hel ok men hallå? Synd att jag har slopa facebook annars hade jag lagt in ett syrlig inlägg om hur jag tyckte om saken.
Kul var det i alla fall!
Så här kul dagen efter:

Jag blev duktigt stampad på festen av något som kändes som en elefant men det var en människa. Jag dansade vidare och gick hem med min fotboll till fot, i skrivande stund känns det fortfarande som om jag haft foten för långt ut på ett övergångställe och blivit överkörd. Det är andra krossen på foten. En till sen kanske den slutar fungera?

Jag och V drog till Egypten en sväng. Bara sådär. Det bästa jag gjort på länge.
Innan vi bokade mässade jag väldigt mycket om hur jag är som respartner. Jag är 32 år nu och inser vad jag vill ha ut av en resa.
Sol
Bad
Vila
Skönt sällskap
Ett bibliotek

Jag har inget intresse av att SUPA en hel vecka. V höll vad hon lovade, hon var precis som mig i restyp.

Det var en härlig vecka och min oro för jobbiga araber var onödig. Vi lämnade inte hotellet och personalen var inte så jobbig så jag var inte arg en enda gång. Eller jo, sista lunchen fick jag fel mat för andra gången och då blev jag irriterad. Nästan så V skämdes lite för mig tror jag. Jag skickade inte tillbaka maten men hoppades att han såg att jag inte var till freds med att få en kycklingburgare istället för en ostburgare.
Han största problem var att han inte LYSSNADE när man beställde. Annars var jag en glad tjej för det mesta.

Snorklade nästan varje dag, läste tre böcker, solade och tog det väldigt lugnt. Inte en enda gång tänkte jag på OKG eller andra måsten.


Utsikt från balkong som för övrigt var enorm.

Bergsklättring varje dag till och från stranden.

Det var värt vart enda steg.

I Egypten städar inte kvinnorna. Det är bara män som jobbar överallt. Män anstränger sig sannerligen lite extra när de utför sina sysslor. Eller hur? Han fick gladeligen 200 kr i dricks, förmodligen en månadslön för honom.

Hade tur på vägen hem som fick nödutgångsplatser. Massa plats! Vi stod i kö för att kunna lyfta eftersom det var kö i luften. Det låter kul.
En tjej hade brutit foten på semestern och kaptenen fick klippa upp gipset annars hade vi inte fått lyfta. Gipset var av fel typ. Wow.

Hela veckan kämpade vi med V:s hud som inte var överrens med henne. Jag har aldrig träffat någon som brännt sig med spf 50 på kroppen! Utslag, eksem och ilskna röda flammor. På slutet gick det bättre men varje kväll var det uppvisning av den roliga brännan.
USCH, som hon brukar säga.
Eller FITTA, när saltbilen kommer. (intern humor)

Tillbaka i verkligheten röjde jag ut ett hönshus för att betala av all ved som jag fått. Det var roligare än jag trodde och betydligt svettigare.

Jag greppar inte en motorsåg naturligt. det såg mer ut som jag höll på med knep och knåp när jag vred och vände på den. Inget kändes rätt och sen är jag rädd för den.

Eftersom spenderbrallan var på åkte jag även till Göteborg häromdagen och hämtade denna:

Från svart till vit, ett fint påskägg till mig själv! Jag vet inte vad som hänt men jag känner kärlek till den redan.
Automat, det är toppen tills man ska köra den andra och har tappat allt. Jag glömmer och frikoppla, glömmer växla.
Nu ska svarta pärlan säljas, jag som trodde att jag aldrig skulle kunna skiljas från den.
Imorgon hämtar jag även en hyrbil för jag ska till barsebäck nästa vecka på kurs. Tjejen utan egen parkering ska helt plötsligt ha plats för tre bilar. Jag får sprida ut dom helt enkelt.

Sa jag att jag blivit blodgivare?

Så otäck nål men jag fixade det. Tur det bara är var fjärde månad.

Det var mars än så länge. Än finns ju saker att hitta på. Håll i er!

/Haua

Ett adjö

Jag lämnar landet några dagar! Mot arabernas förlovade land.
Dags att se sitt värde i kameler.


RSS 2.0