Ny granne!

Långt under mig bodde cervera ett bra tag till dom gav upp och insåg att snåla oskarshamnare inte vill köpa glas för tusentalskronor när man kan åka direkt till kosta och köpa vaser med bubblor i för halva priset.

Nu flyttar apoteket in, jag har ju ett mindre apotek hos mig så detta blir bra.

Stod och tittade in i den där jättelokalen, fin lokal med enorma fönster. Vad ligger på hyllan som man ser i fönstret? Hyllan där man inte kan handla utan att alla som går förbi ser dig?

INTIM

Det är verkligen genomtänkt att placera kondomer, glidmedel, graviditetstest och klamydiatest i ett skyltfönster. Precis som att folk inte tycker det är jobbigt att handla sådana produkter i alla fall? Jag vet, 2011 ska man vara frigjord och alla ligger hej och hå. Men folk bryr sig! (tror jag)
Jag kommer kanske inte att stå nån längre stund vid hyllan och välja och vraka så att folk kan titta på mig och tänka-jaså, ligg på gång?

Heja apokteket!

Så här kommer man känna sig? Se på mig allihopa vet ni vad jag ska göra??

/Haua

 


Min nya vän.

Amen fy fan. Tjat tjat tjat om min nya leksak IPHONE4.

Häromdagen när motor-Ida och jag besökte Ullared slant det i huvudet på mig. Inte så pass att jag köpte 8 par skor eller 25 liter schampoo, nä jag behövde ju en ny telefon.

Inne i det enorma jättevaruhuset spelade den gamla mig spratt efter spratt. Byter ringsignal, tappar bilder, döljer mess och blir väldigt fet i minnet så man inte kan göra ett dugg.
Nu får det vara nog tänkte jag och sträckte på min giraffhals för att kolla in 3 som hade en monter där med piffiga försäljare.

Dit går jag frivilligt när Ida handlar andra omgången.

-Hej, jag vill ha en ny telefon men hatar teknik. Vill typ ringa och messa.
-Du kommer ÄÄÄÄÄLSKA Iphone4!!!
-Eh, fast jag tycker det är högteknologiska leksaker för vuxna.
-Asså, du kommer fasta, bli beroende! Den är SÅÅÅ bra. Här, håll i en!


Så gick det alltså till när jag kom ut med en iphone4. Varför? Beats me. Än idag är vi inte vänner och jag tycker synd om den där den ligger i min väska med alldeles för dåligt skydd. Den får aldrig prestera något, jag låter den aldrig stäcka ut så den får visa vad den går för.
Jag messar och ringer och har tagit 7 kort med den. Det är väl 5 % av vad den kan. Stackaren. 

Jaja, ryggdunk och grattis och välkommen i familjen. Den magiska iphonefamiljen.

(sen vill jag bara tillägga att 3 har sämst teckning i sverige, hoppas inte matilda läser detta)

Så svara jag inte, är den avstängd osv så kan jag numera skylla på båda handhavandefel och dålig teckning. Sen...vet ni? Man måste ladda den, VARJE dag. Amen tjena.

/Haua


Kolla vad jag fick!

Öppnade min mail idag och fann detta! Blev så himla glad. Det kanske är nån som skämtar med mig men i så fall gillar jag såna skämt.

Hej Haua :)

Jag hamnade på din blog av en ren slump ... letade efter info om en "Dr Pan" ... bra att man kunde få en annan vinkling på hur bra det kan vara med akupunktur ... ie not.

Jag har ingen blogg och inte ens en hemsida men jag tycker mig ha hyfsat bra koll på om någon skriver bra ... och det gör du verkligen.
Riktigt skön och avslappnad stil ... en del stavknas här och där kanske ... men ... det gör inget ... du skriver verkligen mycket bra ... man vill läsa mera.

Snälla ge ut en bok, du ska se att du får respons av väldigt många ... om du tänker efter lite kommer du på något bra att starta med ... tveka inte.

Egentligen skulle jag bara kommentera ditt "sorgliga snöskottande" ... det känns väldigt bra att det är fler än jag som gör en insats i skottningsSverige ... hoppas nu bara att vi inte är de enda två som gör denna typ av utryckningar.
Inte för att det är så himla kul utan för att det behövs. En god insats för världsfreden helt enkelt.

Jo du ... var rädda om era fina släkttraditioner ... jag känner till rätt många som sitter själva eller som längtar efter en vettig funktionell familj att umgås med.

Mvh Micke :)

Du Micke, tack så mycket för ditt trevliga mail! Dr pan och jag är inte färdiga med varandra, hoppas du hittade det inlägget också. Akta dig för honom :)

 

/Haua
 


Angående upprivning av liv...

Idag när vi åkte till jobbet hade nån kört på en räv. Den låg och flämtade på vägen med blodiga tassar och visste att livet var slut. HOPPAS dom som gjorde det stannade kvar och tag hand om den lille stackaren. Jag höll på att börja grina.
Sen tänkte jag på alla andra stackars djur som skadas och lämnas till sitt öde. GÖR INTE SÅ!!! SNÄLLA!!

Läste i tidningen om fynd som hade gjorts i norrländska skogarna. Blodindränkta liggunderlag hittades av nån som kontaktade polisen. Dessa liggunderlag skall björnar äta är det tänkt och då förstörs deras magar vilket leder till att dom svälter ihjäl. WHY??? Vem i helvete sitter hemma och är så bitter på björnar? Sen såg jag framför mig hur två ensamma poliser ska jaga både tjuvjägare och djurplågare på en yta som består av en tredjedels Sverige. Tänk på filmen jägarna.
Tänk på vad skogen sväljer många hemligheter.

För övrigt har jag bestämt mig för att flytta. Det är slutstädat för min del. Aldrig mer samtal från en tjurig hyresvärd som ALDRIG är nöjd med nånting.

1 september drar jag. Historien är en annan och den skulle jag skrivit av mig när jag var som mest arg. Då ringde jag pappa istället och grät och fick beklaga av mig till kompisar.

Nu går vi framåt, jag och mina små ullbollar.

Imorrn är det ullared med motor-Ida och MIN bil. Nytt för i år!

/Haua

Nu gjorde jag slut med pappa.

Idag ringde jag två samtal som innebär att jag klipper navelsträngen från far. Eller rättare sagt så har han liksom hängt på mig i tio år.
Han övertog en mobil av mig för många herrans år sen med tillhörande nummer. Jättebra för honom men han har samtidigt fått EN HEL DEL samtal och konstiga sms som tillhör mig egentligen.

Förstår ni?

Söker ni på mig på eniro och hitta så ligger numret kvar på mig. Söker man på farsan Balou kommer endast ett hemnummer upp. Nu är det slut på pappas anonymitet och jag kommer få alla sms och samtal som jag ska ha utan att pappa behöver vara mellanhand!

Ett samtal till eniro och ett till hitta så var denna symbios över. Nu kan ni andas ut, alla ni som "ringt fel". Och ni som ringt pappa eller messat och jag inte har hört av mig så skyll på pappa som sällan har förmedlat vidare informationen om att nån har sökt mig.

Inte undra på att man är singel. Pappa bromskloss.

/Haua

Bestämt!

Flytt flytt flytt!

/Haua

RSS 2.0