Helgslut.

Är återigen hos pappa, täcket är framme i soffan och kudden är på plats.
Jag har blivit bjuden på söndagsmiddag, falukorv och makaroner. Hur gott är inte det?

Pappa har varit och handlat...innan han åkte frågade han om jag ville ha nåt.

-Ja, en påse med naturchips tack, helst vanliga lättsaltade.

Pappa kommer hem med chipsen, en påse ICA:s grillchips.

Far är rar.

Idag har jag hunnit med inte en utan två fikastunder. Den ena i Nybro och den andra i Hälleskalla. Väldigt trevligt! Fattar bara inte varför jag lyckas pricka in ALLA soldagar? När solen skiner far jag runt i min bil och våldgästar folk. I sommar kommer jag se ut som ett lakan. Ett genomskinligt lakan.
När semester kommer regnar det säkert, min vanliga tur.

Måste bara nämna en vän som har fått två fina räkningar från ONOFF. Nån har skaffat kreditkort i hennes namn och handlat för 11 500 kr. Jämför man detta dilemma med min väderångest så bleknar den.
Hur FAN kan folk?
Måste man inte visa leg när man skaffar såna här kort?
Sista idioten är inte född.

Imorrn är sista fotbollsmatchen med korpenlaget. Nu blir det tomt på måndagar också, suck. Vi går på säsongsvila med tabelledning och ett glatt humör.

Idag på fika nr 1 kom jag och tänka på en annan incident som min far var inblandad i.
Han är ingen krogmänniska kanske men har väl varit ut i svängen ibland.
En helg var mingelbildskameran framme och vips så hamnade han på mingelbilderna på kalmarcity sidan. Detta upptäcktes av en vän till syrran som ringer småland och meddelar upptäckten.

Pappa blir rabiat och väldigt ängslig och ringer mig och ber om hjälp.

-Haua lelle, pappa är med på nån sida på nätet. Det vill jag inte vara. Kan du hjälpa mig att ta bort kortet? Hur gör man? När fan tog dom det där kortet egentligen?

Jag svarar efter bästa förmåga....det är bara att gilla läget. Vet ej om han varit ute på stan sen dess.
Mycket kan jag men inte plocka bort kort från mingelsidan i kalmar län. Tyvärr.

Imorrn jobb i vanlig ordning.

/Haua

Hej världen!

Vilken katastrof. Vilken urusel uppdatering.
Ska man behöva inleda inlägget med ett förlåt? Ta det som ni vill, ni trogna hoppfulla människor som är inne och kollar VARJE dag efter livstecken.'
Förlåt ta mig tusan.

Nu förväntas världens brakinlägg på 25 sidor men hur ska det gå till? Jag har gjort en hel del saker i vanlig ordning och har tänkt skriva om allt 1000 ggr men aldrig kommit till skott av olika anledningar.
Nu sitter jag här och trummar med fingrarna på bordet...humhum...vad ska jag börja med?

Jag vill mest säga att jag lever. Har varit på toppenhumör idag trots åskvärme och huvudvärk. Sån här vill jag vara varje dag!

Inom loppet av en vecka har jag varit i Alsterbro inte en utan TVÅ gånger. Trevligt!
Första besöket gjordes hos moster och klase, där det grillades, spelades kubb (ja, jag var skitarg fast jag inte visade det) och sen satt emme, jag och mia uppe till halv 3 på morgonen och pratade. Tjejer gör sånt och tjejer behöver sånt.

Ser ni vad detta är?? Rätt svar ger 10 poäng och min beundran.
Svar: Alsterbro centrum ser ni väl?
Bakom alla träden till vänster ligger konsum där jag en gång i tiden var gräddbullsansvarig.
Till höger bakom träden ligger forna alsterbaren där man hängde och spelade flipperspel och åt godis. Ägaren Anita lutade stekos hela tiden eftersom hennes jobb var att servera alla ungkarlar hamburgare och dagens.
Nytt är bensinpumparna där borta på kullen....Börjes står för dom. En glad överraskning faktiskt.
Förresten är bilarna till höger till salu. Ring wimpan som bor i gamla oasen...alias karins gamla garnbutik. Där gjorde han ett bra klipp när han köpte det huset med tanke på alla 11 barn han har....nu tog jag i men det är många barn. INGEN vill gå tomte där...eller känner nån för att dela ut 150 julklappar lite snabbt så varsågoda.


God frukost fick vi på emmes födelsedag. Färskpressad juice!
Klas har kokat äggen med sitt lilla melodiägg guppandes i grytan. Aldrig varit med om maken till praktisk sak.

Resa nummer två till alsterbro gick till korea. Området där pappas tvillingbror bor. Kusin Linus tog studenten i regnet och jag hade ingen kamera med mig så inga bevis finns.
Alltid lika kul att träffa släkten. Jag har alltid gillat släktmiddagar och andra evenemang. Jag gillar min släkt på alla håll. Det är nog unikt.
Jag köpte i alla fall en flaska champange till ungen...kom på att jag langade. Det gör man väl om man ger alkhol till minderåriga?

Återkommer inom kort! Telefon :)

/Haua

RSS 2.0