Ett adjö...

Hejdå Bysse.
Kom hem från Kalmar och den lilla adjömiddagen. God mat å det då va.....
Man fattar det nog inte, vet inte om hon fattar det heller. Ett år är ändå en ganska lång tid.

Ny vecka väntar med mera träningsvärk. Ridning och fotboll är inget för en otränad kropp men jag biter ihop och stapplar runt på jobbet så gott det går.
Det måste ju bli bättre nån gång. Vad fan kan man inte köpa motion på burk för? Orka....

Ska börja vara ledig lite i veckorna nu fram till O3:ans revision. Detta beror på att ett ledighetsförbud är infört under hela hösten och jag har massa atfk-timmar att ta ut så jag har inget annat val än att börja jobba halvtid. Usch för tvingad ledighet va? Tråkigt ;)

Vet inte hur många försök jag har gjort med svampplockningen...har dragit på mig pattstövlarna och gett mig ut i skogen men kommit hem tomhänt. Vart fan finns svampen??

Måste sova nu. Är ständigt trött.

/Haua

Inte så bra...

....på att uppdatera min blogg tydligen.

Det roliga är att jag går runt hela dagarna och tänker på saker som jag ska skriva i bloggen men längre än så blir det inte....vet ej varför.

Ska inte lova att jag ska skärpa mig heller för jag har nog med såna dära måsten i livet.
Måste träna, städa, ringa, maila, fixa och dona...listan är lång.

Idag skall jag vara med om ett farväl. Lilla pyret Bysse ska åka till USA ju. Kanske ses om ett halvår eller så liksom. Inte undra på att man hade mardrömmar inatt.
Fast mamma var inblandad i en dröm också....saknaden gör väl så att man drömmer sånt ibland. Och i drömmarna är ju allt som vanligt.
Vi pratade om barn och jag deklarerade att det är så otänkbart att jag skulle fixa två snorisar. Tänk att man ska iväg på kalas eller nåt och man lyckas klä på den ena ungen, sätter honom på golvet och börjar med nästa. När nästa är klar så får man börja om med den första för då har han hällt ut 20 000 legobitar på golvet samt klätt av sig igen. Där emellan ska man göra sig själv iordning...hello mjukisbyxor och tofs i håret.
Förstår alla mammor.

Vem pratar jag med egentligen, har ju inte läsare direkt men det kommer väl. Jo, kepa har ju fått adressen nu å det då va.....

Ska bege mig till kalmar strax for some skinkstek. Ska bli najs.

/Haua

Några timmar kvar...

Nedräkning till jobbet. Semestern är över och plikten kallar.
Det känns helt ok...faktiskt. Hur ska det annars kännas? Jag har genomlevt nånting som många andra svenskar också har genomlevt. Eller lidit kanske.
Regn är ju helt ok....på hösten.

Men visst är det skönt att sova, göra vad man vill och bara vara. Äkta svenssonsemester. Bara 11 månader kvar då. *host*

Jag vet att OS är över men jag skrattade ganska mycket åt ett förslag på en ny gren till OS i London 2012. "Spring så långt du kan och orkar" heter den och går helt enkelt ut på att man släpper iväg en grupp löpare som ska springa för livet under hela tiden som OS håller på.
Det låter inte så kul när man skriver det så här men när dom sa det på radion skrattade jag ganska mycket....fast jag var väl trött.

Helgen har ägnats åt att inte göra nånting som vanligt. Tvättat, lagat mat och städat typ. Riktigt kvinnligt.
Fixat ridstövlar och hjälm =)
Helt sjukt ju.

Får se hur mycket jag orkar blogga nu när jag börjar jobba. Kommer knappast bli nån ny blondinbella....

/Haua

Stockholm mm....

Sista dagarna på semestern har jag spenderat i storstan. Lillasyster ska ju dra till usa ungefär 52 veckor och behövde visum för detta.
Det fixar man på ambassaden och det är jättebra om man har med sig passet vilket hon inte hade men det ordnade sig i alla fall annars hade resan varit förgäves.

Sthlm, my god vilken stad. Kom dit med stora förhoppningar men kom fram till att stressa runt där bland bilar och människor är inte min grej.
Jag fick inte ro att köpa en enda sak! Inte ens en grytlapp...ingenting!
Däremot kostade min shopping mig ändå 500 spänn då jag trots att jag la i pengar till parkeringen (typ 50 spänn) ändå fick en parkeringsbot på 450 kr. Fan vad nice! Tack, 500 spänn för ingenting fuckface! Ok, jag stod på en gata man inte fick stå på men det gjorde ju en massa andra också! Äsch...

När jag kom hem var jag så lessen så jag var tvungen att skicka efter ett par stövlar på nätet. Provade dom i sthlm men köpte dom aldrig...vet inte varför.

På tisdag börjar allvaret...då skall jag börja köra havremoped igen. Skitnervös fy fasen.

OS börjar lida mot sitt slut precis som min semester. Vad kommer jag sakna mest? Förmodligen OS. Semester i regn är överskattat, har fan liggsår efter att ha legat i soffan i en vecka nu och läst böcker.
Varför är mörkhyade så bra på att springa förrresten och varför är ryssarna skitbra på kula, spjut och höjdhopp typ? Gener?
Sverige är väl inte bra på nåt...eller jo, nån enstaka sport då och då. Fattar däremot inte hur nån som Erika som hoppade längdhopp i flera år utan att lyckas med nåt ändå är en "hyllad" idrottsstjärna? För att hon försökte då i så fall...tacka vet jag Kluft då.

Fan vad det regnar.

Later dudes.

/Haua

Hur gör man?

Häromdagen kom den....den nya datorn. Nu är det slut med ctrl c och v bara för att få till ett mellanslag. Lovely.

Härmed skall jag börja skriva blogg. Mest för min egen skull (så säger alla) men faktum är att få personer kommer känna till den....vet inte ens om jag ska berätta det för nån än.
Host host, måste känna lite hur det känns först.

Det kanske inte dröjer så länge förrens det står på facebook. haua.blogg.se smaka på den hehe.


Häromdagen köpte jag ett par gummistövlar! Jag gillar skor, det vet ju alla...har massa skor, det vet ju alla. Men ett par gummistövlar har jag inte ägt sen jag hade tandställning.
Hittade ett par finfina med riktigt coolt mönster för det ska det ju vara nu. Vad jag inte visste var att mönstret i själva verket var pattar...bröst...lökar...ja ni vet. Pengarna för stövlarna gick till bröstcancerfonden och det har jag ingenting emot. Vad som stör mig var att jag inte såg det. Borde dom inte skyltat lite? Jag hade köpt dom ändå. Lite småkomiskt att jag gått runt med stövlar med bröst på utan att veta om det.
Tack Matilda.
300 spänn gick i alla fall till provrör och annat bra ha för forskningen.

Ridskolan väntar...pratar mer om det sen.


/Haua

RSS 2.0